Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

We are ready !

Membru Bizoo de 15 ani.
2.96
3 stars: Normal
118 pareri

Cutit Fallkniven S1Pro Premium Edition

0 stars: 0.00 din 0 pareri

200491 lei Lei
Brand
FALLKNIVEN
Cod produs
7340101502793
Out Of stock
Descriere
Cutit Fallkniven S1 Pro - Pachet premium, care include o cutie rezistenta la apa si socuri (ce poate servi stocarii in siguranta a obiectelor electronice, documentelor samd) si o piatra abraziva ceramica/diamantata, modelul DC4.

Cutitul de lupta oficial al armatei suedeze si preferatul celorlalte armate scandinave, este un cutit puternic, robust si de incredere. Desigur si in lumea civila se pastreaza aceleasi criterii-cine nu-si doreste un partener de incredere atarnat la centura cand sta in natura o saptamana?

Modelul S1 este un model bine echilibrat in privinta raportului calitate/pret. Lama groasa de 6 mm realizata din otel laminat Cobalt (CoS) este foarte puternica si deoarece are un tais convex taie foarte bine chiar si in lemn. Noua teaca din Zytel ofera o combinatie de siguranta si rezistenta ce va atrage cu siguranta orice utilizator. Teaca se poate fixa vertical sau orizontal la centura sau pe alte obiecte din echipament cu ajutorul TL2 sau clema Bianchi. Aceasta clema este un suport rezistent din mase plastice/metal cu un mecanism sigur.

Caracteristici:

* Lungimea totala (mm): 247

* Lungimea lamei (mm): 130

* Grosimea lamei (mm): 6

* Forma lama: Convexa

* Greutate (cutit): 250g

* Otel lama: CoS

* Duritatea (HRC): 60

* Material maner: Thermorun

* Material teaca: Zytel
Trimite mesaj
Din Gura in Gura