Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

We are ready !

Membru Bizoo de 15 ani.
2.96
3 stars: Normal
118 pareri

Cutit Fallkniven WM1L teaca piele

0 stars: 0.00 din 0 pareri

59118 lei Lei
Brand
FALLKNIVEN
Cod produs
7340101502885
Out Of stock
Descriere
Cutit WM1L

Mai mult de jumatate din populatia globala o constituie femeile - si totusi modelul WM este probabil primul cutit proiectat pentru a se adapta si a se conforma necesitatilor unei femei. Disignul lipsit de agresivitate, manerul bine croit si sigur, teaca robusta din piele - totul functioneaza perfect. Eficienta a fost prioritatea care a determinat designul acestui cutit care a devenit de uz zilnic.

Lama convexa confera un profil care este extrem de puternic, in acelasi timp avand o lama subtire pentru taiat. Designul confortabil si ergonomic al manerului faciliteaza apucarea sigura a lui chiar cu mainile ude sau reci si permite un control deplin asupra pozitiei lamei. Cutitul este foarte igienic, fiind usor de curatat.

Lama puternica se imbina cu manerul acolo unde are cea mai mare grosime, si deoarece noi folosim cel mai puternic otel din lume, suntem siguri ca acest cutit este practic indestructibil.

Otelul VG10 rezistent la rugina este supus unui proces intens avansat constant, atat pentru a dobandi o rezistenta crescuta cat si pentru conservarea lamei, calitati care fac cutitele noastre sa fie foarte cautate.

Teaca KYDEX pentru gat.Cea mai atractiva teaca a noastra! Va confera un acces foarte bun la cutit. Din teaca cutitul iese foarte usor si totodata pastreaza securitatea cutitului. Agatati cutitul de gatul dv, puneti-l in buzunar - teaca KYDEX pentru gat functioneaza bine orice ati face.

Compozitia chimica a otelului VG10

* Carbon 1 %

* Crom 15,00%

* Siliciu 0,6%

* Molibden 1,05%

* Mangan 0,50%

* Fosfor 0,03%

* Cobalt 1.40%

* Vanadiu 0,20%

Specificatii tehnice :

* Lungime totala: 175mm

* Lungime lama: 71mm

* Grosime: 3.5mm

* Otel: VG10

* Duritate: 59 HRC

* Maner(material) TERMORUN

* Teaca Piele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura