Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

We are ready !

Membru Bizoo de 15 ani.
2.96
3 stars: Normal
118 pareri

Cutit Fallkniven F1BZ

0 stars: 0.00 din 0 pareri

82538 lei Lei
Brand
FALLKNIVEN
Cod produs
7340101500133
Out Of stock
Descriere
Cutit Fallkniven F1bz

Modelul F1, cutit suedez de supravietuire.

Cu modelul F1 s-a impus un nou standard mondial. Principii cum ar fi design-ul, ergonomia si economicitatea au stat la baza proiectarii acestui cutit si reprezinta cel mai avansat concept in domeniu. Cutitul depaseste cu mult standarde internationale referitoare la rezistenta, siguranta in exploatare si raportul calitate/pret.

Din 1995 modelul F1 este cutitul de supravietuire oficial al pilotilor din Fortele Aeriene Suedeze.

Modelul F1 reprezinta o filozofie complet noua in ceea ce priveste cutitele de supravietuire. Imbina experienta mai multor generatii de producatori de cutite cu tehnologia moderna. Dimensiunile ergonomice, designul elaborat, otelul incredibil de rezistent sunt numai cateva din multele detalii care fac acest cutit un instrument de incredere.

Modelul F1 este un cutit usor de folosit si foarte versatil. Priza placuta, sigura si otelul foarte dur si totusi rezistent, fac acest cutit foarte util atat pentru activitatile curente cat si pentru cele solicitante.

Lama puternica este realizata dintr-un otel foarte dur. Cutitul poate fi folosit cu incredere pentru cioplit, dar este util si in activitatile cotidiene. Deoarece lama se continua pe toata lungimea manerului se poate folosi ca o dalta fara sa se sparga manerul. Teaca rezistenta din kydex permite purtarea la centura, pe rucsac sau chiar in pozitie rasturnata. Modelul F1 este rezistent la umezeala si se comporta la fel de bine in frig extrem cat si in caldura torida.

Modelul F1BM are manerul din micarta neagra si lama finistata oglinda. Este un cutit cu aceleasi dimensiuni ca modelul F1 standard , gandit in special pentru colectionari.

* Carbon 1 %

* Crom 15,00%

* Siliciu 0,6%

* Molibden 1,05%

* Mangan 0,50%

* Fosfor 0,03%

* Cobalt 1.40%

* Vanadiu 0,20%

* Lungime totala: 210mm

* Lungime lama: 97mm

* Grosime: 4.5mm

* Greutate: 150g

* Otel: VG10

* Duritatea : 59HRC

* Maner: Thermorun

* Culoare lama: Negru

* Teaca: Zytel
Trimite mesaj
Din Gura in Gura