Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

We are ready !

Membru Bizoo de 15 ani.
2.96
3 stars: Normal
118 pareri

Spray iritant lacrimogen OC 40 ml Jet dispersat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Cod produs
0000000136914
Out Of stock
Descriere
Spray cu piper rosu indian iritant-lacrimogen si paralizant pentru autoaparare puternic iritant pentru ochi, piele si caile respiratorii .

85% dintre femei nu se simt in siguranta pe strada, fiecare a patra femeie a fost victima unui jaf in locuri publice, iar In 8 cazuri din 10, nu a intervenit nimeni. Daca te simti amenintata, fa tot ce poti sa nu fii si tu o victima . Acest accesoriu de autoaparare va protejeaza impotriva agresorilor si uneori va poate salva chiar viata . Cumpara Spray-ul pentru PROFESIONISTI OC

Aceste sprayuri contin 10% Oleroresin Capsicum ( OC - ulei extras din piperul rosu Indian ) spre deosebire de variant comerciala care are concentratie de 2-3%.

Spray-urile au butoanele de actionare protejate cu o clapeta pentru evitarea actionarii accidentale.

Distanta eficace 3-4 metri

Pe piata romaneasca se gasesc mai multe modele de spray-uri " paralizante " cu diverse inscriptii si facute mai prost ca sa fie mai ieftine , se pune mai putina substanta activa. Varianta mai ieftina nu este eficienta impotriva persoanelor ce sufera de afectiuni psihice, sunt sub influenta drogurilor sau alcoolului , etc si poate provoca efecte secundare . Varianta mai scumpa , - OC ( prescurtare de la oleoresin capsicum- extract de piper rosu indian ) este eficienta impotriva tuturor mamiferelor ( oameni , animale ) pentru ca irita mucoasele ( ochii si caile respiratorii ) si nu conteaza daca e cu afectiuni psihice , drogat , baut , om , caine , maimuta sau urs

Spray-ul pentru PROFESIONISTI OC are concentratia maxima admisibila si nu are efecte secundare . dupa 20-30 minute si spalat cu apa efectele neplacute dispar.

SM229
Trimite mesaj
Din Gura in Gura