Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

We are ready !

Membru Bizoo de 15 ani.
2.96
3 stars: Normal
118 pareri

Rucsac tactic mic, rucsac militar Molle, 25L/28L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

420 lei Lei
Cod produs
0000000144711
Out Of stock
Descriere
Rucsac tactic mic, rucsac militar Molle, 25L/28L pentru drumetii, Camping, Trekkin, Coyote

* Acest rucsac tactic militar 28L este fabricat din poliester 600D, catarame si fermoare YKK. Zona spatelui si curelele de umar folosesc tampoane de ventilatie respirabile si confortabile.

* Acest rucsac militar cu spatiu pentru compartimentul de hidratare si poate contine un acumulator de hidratare de 2 litri (basica de hidratare nu este inclus), tubul este alimentat prin partea superioara a rucsacului, langa manerul de prindere.

* Curelusa cu banda mulata pe tot parcursul acestui rucsac tactic pentru a atasa porturi tactice suplimentare sau unelte. Rucsacul molle are, de asemenea, curele de compresie inferioare care pot fi agatate de sacul de dormit, trepied sau cort.

* Zona de patch-uri din partea superioara a acestui rucsac de camping poate fi folosita pentru a lipi patch-urile dvs. preferate.

* Cureaua de talie a acestui rucsac tactic este cusuta, dar le puteti glisa in spatiul din mijloc din spatele suportului de captuseala din spate. Puteti sa o glisati afara daca este necesar.

* Acest rucsac molle cu curea de piept este potrivit pentru activitati in aer liber, scoala sau munca, deci este cea mai buna alegere pentru un rucsac de asalt de 1-2 zile, rucsac de camping, rucsac de motocicleta sau rucsac de zi pentru drumetii. poate fi folosit chiar si pentru laptop, rucsac de liceu pentru baieti, rucsac de cercetas

* Dimensiuni: 40.2 x 29.3 x 14.1 cm

* Greutate: 890 g

* Material: Polyester

* Culoare: Coyote

SM0623
Trimite mesaj
Din Gura in Gura